Descobreix el fascinant món del patinatge en una activitat apassionant al pavelló municipal! Amb el suport dels nostres instructors especialitzats, els alumnes aprenen a patinar de manera progressiva mitjançant exercicis en grup i individuals, que combinen diversió i aprenentatge.

Amb un enfocament lúdic i específic, cada sessió ofereix als participants l'oportunitat de millorar la seva agilitat, flexibilitat, equilibri i coneixements tècnics del patinatge. A través d'activitats dinàmiques i entretingudes, els alumnes gaudeixen d'una experiència emocionant amb els seus companys.

El pavelló municipal és l'escenari perfecte per a aquesta activitat, proporcionant un espai segur i adequat perquè els alumnes puguin desenvolupar les seves habilitats amb confiança. Amb la guia experta dels instructors, els participants avancen en el món del patinatge, superant reptes i assolint nous objectius.

A més de l'aprenentatge tècnic, el patinatge en el pavelló municipal també promou la interacció social i la creació de llaços d'amistat. Els alumnes comparteixen moments únics amb els seus companys, creant una experiència enriquidora que va més enllà de les rodes.

El patinatge és molt més que una activitat esportiva, és una oportunitat per descobrir el plaer de moure's amb gràcia i equilibri, mentre s'aprenen valuosos principis d'esforç, superació i treball en equip.

Si busques una experiència enriquidora que combini aprenentatge tècnic amb diversió i companyia, el patinatge al pavelló municipal és la millor opció. No et perdis aquesta oportunitat d'explorar el món del patinatge, guanyar confiança en tu mateix i crear records inoblidables amb els teus companys. Vine i descobreix el teu talent sobre rodes en una experiència que et captivarà!

Dies

Dimecres

Horari

16:45 - 17:45

Dirigit a:

tots

Quota

133€
L'activitat es realitza al pavelló municipal