AMPA POMPEU FABRA Educació Mollerussa Lleida

L’AMPA, associació sense ànim de lucre, està formada per un grup de pares i mares voluntaris que representa a totes les famílies dels alumnes de l’escola i és una plataforma oberta a la participació que treballa per col•laborar amb les activitats educatives del centre, escoltar les inquietuds de les famílies i recollir les aportacions i suggerències que s’hi vulguin fer.


Què és l'AMPA?

“L’AMPA és un espai que us ofereix a totes les famílies una oportunitat única per participar en la vida del centre educatiu i en l’educació que reben els nostres fills. El suport de tots els pares i mares és fonamental perquè l’associació sigui més sòlida i participativa. Des de l’AMPA i exercint diferents responsabilitats -econòmiques, legals, laborals i personals- les famílies podem influir en l’educació de tots els alumnes i en la bona marxa de l’escola.” Extret de www.facpac.cat


Som el principal interlocutor que tenen els mestres i els equips directius de l’escola per tractar els temes que afecten a les famílies.

Administrem i gestionem els recursos que aporten els associats. Subministrem material escolar divers, així com bates i xandalls.

Organitzem activitats extraescolars, servei cangur, servei de menjador i permanències diverses per tal d’ajudar en la conciliació laboral i familiar.

Col·laborem activament en les festivitats del centre organitzant actes i celebracions, donant suport a l’equip directiu o docent del centre o fent aportacions econòmiques.

Tenim participació en el govern de l’escola mitjançant un representant en el Consell Escolar del Centre, en el programa del Municipi Lector a Mollerussa i en innumerables activitats que es desenvolupen a la ciutat.

Treballem per tenir una escola catalana, viva i emprenedora, seriosa i alhora lúdica, integradora i oberta a l’entorn, donem suport al funcionament de l’escola i vetllem pels interessos familiars en benefici dels nens i nenes que formen part d’aquest centre.

#TREBALLEMPERLESCOLAQUEVOLEM

Membres de la junta
de l'AMPA

 • Rosa Maria Capell, presidenta
 • Marta Llanes, vicepresidenta
 • Aïda Borrell, tresorera
 • Maira Lorenzo, secretària
 • Cristina Fernández, vocal
 • Raquel Martínez, vocal
 • Judith Santacreus, vocal
 • Jèssica Carné, vocal
 • Guillem Hiller, vocal
 • Esther Martínez, vocal
 • Albert Cullerés, vocal

Vols ser membre de l'AMPA?

ADMINISTRACIÓ

Maira Lorenzo

CONSELL ESCOLAR

Marta Llanes

TRESORERIA

Aïda Borrell

MENJADOR

Rosa Maria Capell
Raquel Martínez

COMUNICACIÓ

Raquel Martínez
Jaume Pérez

MOLLERUSSA MUNICIPI LECTOR

Esther Martínez

DISSENY WEB

Albert Cullerés

COMISIÓ FESTES

 Jéssica Carné
Judith Santacreus

COMISIÓ ESPORTS

 Maira Lorenzo
Guillem Hiller

COMISIÓ SOLIDÀRIA

Esther Martínez
Rosa Maria Capell

COMISIÓ EXTRAESCOLARS

Cristina Fernández
Marta Llanes
Rosa Maria Capell
Jaume Pérez

XERRADES I FORMACIÓ PARE SI MARES

Tots els membres

MATERIAL ESCOLAR

Marta Llanes
Esther Martínez

INTERAMPA

Rosa Maria Capell