Descobreix el meravellós món de la natació amb els professors qualificats del CN Mollerussa en una activitat d'educació i formació en l'entorn aquàtic. Les sessions de natació, realitzades a la piscina municipal, ofereixen jocs i exercicis adaptats a cada nivell per crear una experiència dinàmica i divertida.

Amb l'acompanyament dels professors del CN Mollerussa, els participants tindran l'oportunitat d'aprendre i desenvolupar les seves habilitats aquàtiques d'una manera estructurada i motivadora. Cada sessió està dissenyada per oferir un aprenentatge progressiu, on els participants podran gaudir d'activitats lúdiques i desafiants, alhora que milloren les seves tècniques de natació.

Els exercicis i jocs proposats s'adapten a les necessitats i capacitats de cada alumne, amb l'objectiu de fomentar el seu desenvolupament i confiança en l'entorn aquàtic. Des de les bases de la natació fins a tècniques més avançades, els professors del CN Mollerussa proporcionen una atenció personalitzada per assegurar-se que cada participant progressi de manera segura i adequada.

La piscina municipal és l'escenari perfecte per a aquesta experiència de natació. Amb instal·lacions adequades i supervisió professional, es garanteix un entorn segur i controlat per als alumnes, permetent-los concentrar-se en l'aprenentatge i en gaudir de l'aigua amb tranquil·litat.

A més dels beneficis físics com l'augment de l'agilitat, la flexibilitat i l'equilibri, la natació també promou valors com la disciplina, la perseverança i el treball en equip. Aprendre a nedar és una habilitat essencial i un recurs vital que pot portar a una vida saludable i segura a l'aigua.

Dies

Dimecres: I4, I5 
Dijous: I3
Divendres: P3 - P4 - P5 -1r -2n

Horari

17:30h a 18:15h

Cursos

Tots

Quota

Quota anual: CN Mollerussa
Piscina coberta
Inici a l'octubre



           
  Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
17:30 a 18:15   1r, 2n, 3r I4, I5
4t, 5è, 6è
1r, 2n, 3r  
18:15 a 19:00       I3