El ioga per a nens és una experiència divertida i enriquidora en un entorn positiu i no competitiu. Aquesta pràctica ofereix als més petits eines per ser més feliços i sentir-se satisfets amb ells mateixos, ja que incrementa l'autoestima i la confiança.

No és només una activitat esportiva, sinó un estil de vida que promou la salut i el benestar del cos, la ment i l'esperit, aconseguint l'equilibri i la concentració mitjançant una respiració adequada i una connexió profunda amb nosaltres mateixos.

Durant les classes de Ioga Kids, els infants descobreixen moviments suaus i lúdics que els ajuden a millorar la flexibilitat, la coordinació i l'equilibri físic. A més, a través de jocs, cançons i històries, exploren la seva imaginació i aprenen a gestionar el estrès i les emocions. Cada sessió està dissenyada per adaptar-se a les necessitats i capacitats dels nens, permetent-los créixer a nivell físic i emocional.

A través del ioga, els nens aprenen tècniques de relaxació i respiració que els ajuden a centrar-se i a gestionar les situacions del dia a dia amb tranquil·litat. Aprendre a reconèixer i respectar el propi cos i les seves limitacions és una part important de la pràctica, fomentant una actitud positiva i respectuosa envers un mateix i els altres.

Estem encantats de proporcionar als nens aquesta oportunitat de connectar amb ells mateixos i explorar una pràctica que els acompanyarà al llarg de la vida, afavorint el seu benestar global.

Dies

Dilluns I3 a 6è
Dijous 2n a 6è

Horari

12:30h - 13:15h

Cursos

De I3 a 6è

Quota

Anual 134€
(mínim 8 alumnes)