AQUEST ANY HEM RENOVAT COMPLETAMENT EL FUNCIONAMENT

Comencem el programa amb un enfocament en la mecanografia, que és una habilitat fonamental en l'era digital. Després d'aquesta part, els alumnes tenen l'oportunitat d'aprendre diferents programaris, com el Word, Excel, PowerPoint i altres. Cada dia, dediquem entre 30 i 40 minuts a la pràctica de mecanografia per ajudar els alumnes a desenvolupar ràpidesa i precisió en l'escriptura.

En la part de mecanografia, ens centrem en l'aprenentatge de tecleig eficient i precís. Els alumnes practiquen l'ús adequat del teclat, millorant la seva velocitat i reduint els errors. També prenem en consideració la postura correcta i l'ergonomia per prevenir problemes relacionats amb l'ús excessiu del teclat. A través de diverses activitats i exercicis, els alumnes milloren progressivament la seva destresa en la mecanografia.
Un cop els alumnes adquireixen una base sòlida en la mecanografia, avancem cap a l'aprenentatge dels diferents programaris informàtics. Ensenyem als alumnes a utilitzar el sistema operatiu Windows, familiaritzant-los amb l'entorn d'escriptori, els arxius i carpetes, i altres funcions essencials. També els introduïm en l'ús pràctic dels programaris de Microsoft Office, com el Word per a la creació de documents de text, l'Excel per a la gestió de dades i taules, i el PowerPoint per a la creació de presentacions visuals.

Adaptem el nostre enfocament i ritme a les necessitats dels alumnes, garantint que assimilin els conceptes i tinguin l'oportunitat de practicar de manera efectiva. El nostre objectiu és proporcionar als alumnes les habilitats informàtiques bàsiques necessàries per a navegar en el món digital actual, millorant la seva eficiència, productivitat i capacitat de comunicació.

Dies

Dilluns: 1r - 2n - 3r
Dimarts: 4t - 5è - 6è

Horari

De 16:30h - 17:30h

Cursos

de 1r a 6è

Quota

108€
(mínim 10 alumnes)