Aquest programa té com a objectiu introduir els infants al món del futbol, proporcionant-los una base de coneixements en els conceptes tècnics bàsics, alhora que fomenta els valors de l'esport.Aquest programa té com a objectiu introduir els infants al món del futbol, proporcionant-los una base de coneixements en els conceptes tècnics bàsics, alhora que fomenta els valors de l'esport.

Durant les sessions de Futbet, els nens tindran l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats i coneixements en el futbol mitjançant activitats i exercicis adaptats a les seves edats i capacitats. Es posarà èmfasi en l'aprenentatge dels fonaments tècnics com ara el control de la pilota, el passatge, el xut i el posicionament tàctic bàsic.

No obstant això, més enllà de l'ensenyament tècnic, el programa Futbet no perd de vista els valors de l'esport. Es promourà el respecte, l'esportivitat, el treball en equip i la responsabilitat individual. A través de jocs i activitats, els nens apendran a valorar el fair play, l'ètica esportiva i a establir una actitud positiva tant en la victòria com en la derrota.

El Futbet busca proporcionar una experiència enriquidora per als nens, combinant l'aprenentatge tècnic amb l'enfocament en valors importants. A més de millorar les seves habilitats en el futbol, els nens també adquiriran una comprensió més profunda del significat de l'esport com a eina de creixement personal i social.

Estem emocionats d'acompanyar als infants en aquest viatge esportiu, on aprendran, gaudiran i desenvoluparan-se com a jugadors i com a persones íntegres.

Dies

Dimarts i dijous

Horari

16:30h a 17:30h

Cursos

Tots

Quota

Anual 151€
Mensual 80€ x nº dies
3€/dia eventual