El nostre objectiu principal és introduir els alumnes en el meravellós món de la costura, proporcionant-los els coneixements i les habilitats bàsiques per a comprendre l'ús dels materials i els passos necessaris per a construir una peça.

Valoritzem la diversitat d'edats i el ritme de cada alumne, adaptant les activitats perquè siguin accessibles i satisfactòries per a tots. 

Durant el taller, els alumnes aprendran tècniques fonamentals com ara l'ús de màquines de cosir, el tall de teles, l'aplicació de patrons i la costura a mà. Explorarem diferents projectes, com ara confeccionar coixins, bosses o peces senzilles d'indumentària. A mida que els alumnes guanyin confiança i habilitat, s'animaran a realitzar creacions més complexes.

El nostre enfocament és creatiu i pràctic, fomentant la imaginació i l'expressió personal mitjançant la costura. També promovem valors com ara la paciència, la perseverança i la precisió. Cada alumne rebrà l'atenció individualitzada i el suport necessari perquè pugui aprendre i créixer en aquesta habilitat artesanal.

Dies

Divendres 1r a 6è

Horari

12:30h - 13:30h

Cursos

De 1r a 6è

Quota

90€
Entre 8 i 12 alumnes per grup