AMPA POMPEU FABRA Educació Mollerussa Lleida

Teatre

La nostra activitat extraescolar de teatre, especialment dissenyada per a estudiants de 1r a 6è de primària. A través del nostre programa "Espais de Teatre", oferim una oportunitat única perquè els nens desenvolupin les seves habilitats creatives i expressives, alhora que aprenen valors importants com la col·laboració i l'empatia.
Durant les classes de teatre, que es duen a terme una hora i quart cada setmana coincidint amb el calendari escolar, els alumnes participen en una varietat d'exercicis que inclouen escalfament, jocs d'expressió corporal i vocal, i improvisacions. Aquestes activitats estan dissenyades per fomentar la confiança en si mateixos i millorar les seves habilitats de comunicació.
A diferència dels programes tradicionals que se centren en la memorització de textos per a una actuació final, el nostre enfocament és més inclusiu i participatiu. Promovem la creació col·lectiva, on cada alumne contribueix al desenvolupament de l'obra. Això no només inclou l'actuació, sinó també aspectes com l'escenografia, l'atrezzo i el vestuari, permetent als alumnes una experiència teatral completa.
El punt culminant del curs és una representació de final de curs, on els alumnes tenen l'oportunitat de mostrar el que han après. Aquestes actuacions són el resultat de les seves pròpies creacions, basades en contes, poesia o altres materials literaris, transformant-los en una peça teatral única.
Incorporar el teatre en l'educació dels nens no només enriqueix la seva experiència escolar sinó que també els prepara millor per afrontar el món amb creativitat i confiança. Animeu els vostres fills a unir-se a aquest viatge creatiu on podran explorar, imaginar i, sobretot, divertir-se molt!

Dies

Dimarts

Horari

12:30h - 13:30h

Cursos

De 1r a 6è

Quota

235€ Anual
10€ matrícula
Mínim 10 alumnes



Per tal d'apuntar-vos a l'activitat Teatre matí ho podeu fer a través d'aquest formulari.


Forma de pagament:

El cobrament de les activitats es farà mitjançant rebut bancari en tres terminis:
Novembre - Gener - Març
No s'acceptarà cap inscripció que no tingui anotat el número de compte.

Teniu l'opció de fer el pagament íntegre de tot el curs en efectiu o targeta de crèdit a l'oficina de l'AMPA, amb data límit 10/11/24.

En cas d'incompliment de pagament en els terminis acordats, previ avís, es privarà l'alumne de l'ús de l'activitat. En l'extraescolar de natació, es restringirà l'accés a la piscina.
Autoritzo a l'Ampa Escola Pompeu Fabra, al professor i/o a la persona responsable de l'activitat a enviar informació electrònica per mail o per whatsapp sobre el desenvolupament de les activitats en qüestió durant el curs 2024/2025.
Emissor: Ampa Pompeu Fabra
Adreça: ctra.Torregrossa, s/núm.
Identificador: G- 25051392
Autoritzo a l'Ampa Escola Pompeu Fabra a emetre i carregar rebuts bancaris de les activitats extraescolars.
He llegit i accepto la política de privacitat i de protecció de dades