AMPA POMPEU FABRA Educació Mollerussa Lleida
El Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari és el Consell Esportiu de les Garrigues i aquestes seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR).El Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari és el Consell Esportiu de les Garrigues i aquestes seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR).Enviant aquest formulari consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals, la seva publicació en les classificacions pertinents.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a esports4@garrigues.cat

La finalitat del tractament de les dades personals de l’usuari serà per efectuar la inscripció a l’esdeveniment, mantenir una relació comercial i l'enviament de comunicacions sobre els nostres serveis, així com la publicació dels resultats en la nostra web i en la de l’organitzador.

Comunicació de les dades: Les dades es cediran a l’organitzador de l’esdeveniment només a l'efecte de complir amb la finalitat del tractament i disposar de les dades personals de tots els participants amb finalitats organitzatives i promocionals de la prova.

Enviant aques formulari accepteu el reglament de l'esdeveniment i del circuit lleidatà de cros.* si ja han participat a algún cros del circuit sempre utilitzen el mateix número. Si és el primer l'assignarem nosaltres* És obligatori PER A TOTES LES CATEGORIES posseir l'assegurança escolar / llicència esportiva dels Consells esportius; CAP ALTRA ASSEGURANÇA SERÀ VÀLIDA.
Si no la teniu vigent, us HEU D'ADREÇAR AL CONSELL ESPORTIU DE LA VOSTRA COMARCA o amb el consell esportiu organitzador del cros pertinent