Impartit pel reputat centre d'art SOLAÇ

En el nostre programa de manualitats i dibuix SOLAÇ, treballem amb una àmplia varietat de materials i explorant diferents temàtiques artístiques. L'objectiu principal és potenciar la imaginació i l'expressió artística dels alumnes.

Durant les sessions, els alumnes tindran l'oportunitat d'explorar diferents tècniques de manualitats i dibuix, utilitzant materials com a pintures, llapis de colors, retalls de paper, argila, fils, entre d'altres. A través d'aquesta diversitat de materials, els alumnes desenvoluparan la seva creativitat i apendran a expressar-se de manera visual.

Amb cada temàtica explorada, els alumnes tindran l'oportunitat d'aprendre sobre diferents estils artístics i obres d'art rellevants. Això els permetrà ampliar els seus coneixements sobre l'art i inspirar-se en diferents referències per crear les seves pròpies obres.

Durant les sessions, els alumnes seran encoratjats a expressar-se lliurement i a utilitzar la seva imaginació per crear peces úniques. Els professors proporcionaran suport i orientació per ajudar els alumnes a desenvolupar habilitats tècniques i a comprendre els principals elements del dibuix i les manualitats.

A més de l'aspecte artístic, les manualitats i el dibuix també ofereixen altres beneficis als alumnes, com ara millorar la coordinació motora fina, desenvolupar la paciència i la concentració, i potenciar la confiança en les seves pròpies habilitats.


Dies

Dijous de 1r a 6è

Horari

De 16:30h a 17:30h

Cursos

1r a 6è

Quota

27€ / mensuals
Material inclòs
màx. 10 alum.